Публікація на тематику бойового хортингу у провідному фаховому виданні з педагогічних наук та фізичного виховання - Часопис НПУ ім. М. Драгоманова, Серія 15. Науково-педагогічні проблеми фізичного виховання (Фізична культура і спорт). Випуск 11 (119) 19.

Шановні колеги! Бойовий хортинг продовжує розвиватися в Україні не тільки на спортивному, а також на самому високому науковому рівні. Вийшла публікація наукової статті Президента Національної федерації бойового хортингу України, професора кафедри спеціальних дисциплін та організації професійної підготовки, начальника відділу спеціалізованої та професійної підготовки фахівців з фінансових розслідувань Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України Едуарда Анатолійовича Єрьоменка за темою його докторської дисертації "Виховання фізичної культури та основ здоров'я студентів у процесі занять бойовим хортингом" у провідному фаховому виданні України з педагогічних наук та фізичного виховання - Часопис НПУ ім. М. Драгоманова, Серія 15. Науково-педагогічні проблеми фізичного виховання (Фізична культура і спорт). Випуск 11 (119) 19.

Єрьоменко Е.А. "Значимість цінностей фізичної культури та основ здоров'я для студентів і курсантів, які займаються бойовим хортингом"

Для науковців посилання на наукову статтю:
1. Єрьоменко Е. А. Значимість цінностей фізичної культури та основ здоров’я для студентів і курсантів, які займаються бойовим хортингом / Е. А. Єрьоменко // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія № 15. Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт) : зб. наук. праць. – К. : НПУ імені М. П. Драгоманова, 2019. – Вип. 11 (119) 19. – С. 71–79.