НАКАЗ № 3 від 14 квітня 2021 року президента НФБХУ "Про призначення керівництва регіональних представництв ГС "Національна федерація бойового хортингу України"

НАКАЗ № 3 від 14 квітня 2021 року президента НФБХУ "Про призначення керівництва регіональних представництв ГС "Національна федерація бойового хортингу України"

Про призначення керівництва регіональних представництв

ГС «Національна федерація бойового хортингу України»

Відповідно до статей Статуту ГС «НФБХУ», затвердженого Рішенням Установчих зборів засновників організації (протокол № 1 від 26.12.2020 р.) п. 6 фахова організаційна структура, п. 6.11 про призначення директора НФБХУ, п. 5.5.3.1 про повноваження президента та впровадження нових колегій, комітетів та відділів Спілки, призначення керівників даних колегій, комітетів та відділів Спілки, а також за результатами проведення Чемпіонату України з бойового хортингу в м. Трускавець 2-4.04.2021 р., з метою подальшого розвитку та розгалуження інфраструктури Національної федерації бойового хортингу України

НАКАЗУЮ:

1. Заснувати і впровадити регіональні представництва НФБХУ у вигляді відділів федерації та призначити керівників даних представництв за посадами віце-президентів НФБХУ по регіону, а саме: регіональне представництво НФБХУ по західному регіону України; регіональне представництво НФБХУ по східному регіону України; регіональне представництво НФБХУ по північному регіону України; регіональне представництво НФБХУ по південному регіону України; регіональне представництво НФБХУ по центральному регіону України.

1.1. Призначити керівником представництва і віце-президентом НФБХУ по західному регіону України Сибільова Артема Павловича (м. Тернопіль), до якого входять області: Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Хмельницька, Закарпатська, Волинська, Чернівецька, Рівненська.

1.2. Призначити керівником представництва і віце-президентом НФБХУ по східному регіону України Каменюку Олександра Віталійовича (м. Лисичанськ), до якого входять області: Донецька, Луганська, Харківська.

1.3. Призначити керівником представництва і віце-президентом НФБХУ по північному регіону України Сокола Євгенія Михайловича (м. Новгород-Сіверський), до якого входять області: Житомирська, Чернігівська, Сумська.

1.4. Призначити керівником представництва і віце-президентом НФБХУ по південному регіону України Мірчева Дениса Володимировича (м. Бердянськ), до якого входять: Запорізька, Херсонська, Одеська, Миколаївська.

1.5. Призначити керівником представництва і віце-президентом НФБХУ по центральному регіону України Вєхтєва Валерія Валерійовича (м. Кропивницький), до якого входять: Кіровоградська, Полтавська, Вінницька, Дніпропетровська, Черкаська.

1.6. Федераціям бойового хортингу в м. Києві (керівник Кібліцький Р. В.) та в Київській області (керівник Карасевич С. А.) надати повноваження представництв у своїх регіонах.

2. Призначити директором НФБХУ Самоху Івана Михайловича (м. Київ), заступником директора НФБХУ Самоху Дениса Михайловича (м. Київ) та доручити PR-кампанію та рекламні акції бойового хортингу в мережі Інтернет та ЗМІ.

3. Призначити головою секретаріату НФБХУ Звєрєва Антона Віталійовича (м. Ірпінь) та доручити формування документів для подачі на комісію Мінмолодьспорту України щодо визнання виду спорту «бойовий хортинг».

4. Призначити керівником представництва НФБХУ в Чернівецькій області Мандрика Тараса Васильовича (м. Чернівці).

5. Призначити керівником представництва НФБХУ в Полтавській області Семигала Олексія Миколайовича (м. Лубни).

6. Призначити керівником представництва НФБХУ в Житомирській області Сікана Володимира Юрійовича (м. Житомир).

7. Призначеним керівним особам приступити до виконання своїх обовязків відповідно до Статуту НФБХУ з 05 лютого 2020 року.

8. Керівникам усіх структурних підрозділів Громадської спілки «Національна федерація бойового хортингу України» дотримуватися вимог Статуту і виконувати розпорядження призначених керівних осіб.

9. Контроль за виконанням даного наказу покладаю на віце-президента НФБХУ Карасевича С. А. та директора НФБХУ Самоху І. М.

Даний наказ набуває чинності з дати підписання – 14 квітня 2021 року.

Президент федерації Едуард Єрьоменко